Vikingcrew-growth pakket

Digiviking

  • Foto’s werksfeer
  • Video werfsfeer
  • Tonen hoe goed en uniek het bedrijf is
  • Lancering van sollicitaties

Korte beschrijving:

Met ons Vikingmember growth pakket gaan we de strijd aan om jouw bedrijf in kaart te brengen. Ben jij er klaar voor? We gaan je bedrijf binnenste buiten draaien om zo te laten zien hoe uniek je bedrijf kan zijn. Wie weet staat er binnenkort een nieuw teamlid aan jouw deur?

 

Wat bieden wij aan? 

We halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat het gene dat jou bedrijf uniek maakt er ook uitspringt. Zo trek je de juiste mensen aan voor jou bedrijf, wie weet staat er binnenkort wel iemand met de kwaliteiten en vaardigheden die jij zocht voor jou online vacature?

 

Hoe gaan we te werk? 

Om te beginnen gaan we eerst jou onderneming stevig analyseren en kijken wat jullie uniek maakt. Daarna gaan we de nodige sfeerbeelden maken voor een op en top werksfeer video van je bedrijf en ook werksfeer foto’s voor op je sociale media. Met die beelden willen we potentiële kandidaten bewust maken in wat voor werkvloer ze terecht komen wat heel veel effect heeft op dat de persoon past of niet past in je bedrijf. En als laatste gaat je inbox vol zitten met sollicitaties van leuke kandidaten!

Membergrowth