Milano Bilzen

Als je van Bilzen bent, zal je ongetwijfeld al van de Milano gehoord hebben.

Dit is wellicht DE herenkleding winkel van de stad.

Met nevenwinkels als de: Milano Mondo, Milano Tailoring & Atelier Milano kunnen zij aanbieden wat ALLE mannen ECHT nodig hebben.

De opdracht voor Milano Bilzen gaf ons dan ook enorm veel moed om te bewijzen wie we zijn en wat we allemaal kunnen.

Om te beginnen mochten wij een sfeervolle website opstellen met een gepaste lay-out .
Om de website nog verder aan te vullen, mochten we ze ook voorzien van een handige 3D scan. Deze zorgde ervoor dat verschillende modehuizen vanuit heel de wereld kennis konden maken met de Milano uit Bilzen. Zo konden ze via de 3D scan virtueel doorheen de verschillende ondernemingen rondwandelen en zich naar iedere uithoek van de hele winkel begeven.
Vervolgens ontstond de uitbraak van het coronavirus waardoor alle winkelketens dicht moesten. Hierdoor konden ze alle winkelketens geen omzet genereren en dus Milano zelf ook niet.

Als grootste heren kledingwinkel van Bilzen, konden ook zij niet met de pakken blijven zitten.
Zo mochten wij dan ook beginnen aan het bouwen van de Milano Bilzen webshop. Een goed alternatief dat ervoor zorgde dat er tijdens de lockdown toch iets verkocht werd.

Na de lockdown toen alles geleidelijk aan terug versoepeld werd, mochten we ons verder gaan verdiepen in de sociale media. Hier zorgen we voor kwalitatief beeldmateriaal dat het volk terug aantrok naar de winkels van Milano.