Over ons

DigiViking is een fullservice digitaal marketingbureau uit Bilzen dat zich bezighoudt met het future proof maken van jouw bedrijf. Wij zetten je onderneming digitaal op de kaart.

Onze visie

Ons ultieme doel is om met onze klanten een uniek partnership aan te gaan en een toegevoegde waarde te bieden bij de uitbouw van hun organisatie. We creëren voor jouw bedrijf meer naamsbekendheid en zetten het digitaal op de kaart.

Onze Missie

DigiViking haalt alles uit de kast om jouw bedrijf te ondersteunen. Wij zoeken naar de meest efficiënte aanpak om jou verhaal over te brengen naar je doelgroep! Voor elke vraag bedenken we een oplossing op maat. We zijn een jong, dynamisch en groeiend team dat goed op elkaar is ingespeeld.

Ieder teamlid heeft zo zijn een eigen takenpakket, maar samen zijn we zoveel meer. We streven ernaar om elk project efficiënt op te volgen en een ultieme service te garanderen.

Free iPhone X PSD Mockup
  • 99% tevreden klanten
  • 24/7 service
  • Jong & dynamisch
0
Uitgevoerde opdrachten
0
Tevreden klanten
Jaar

Partnership

Wij laten je ideeën uitkomen

DigiViking begeleidt bedrijven en organisaties actief in verschillende sectoren. We streven hierbij naar een volwaardig partnership en een lange termijnvisie. Elk project is uniek. We zijn ervan overtuigd dat onze expertise in visuele communicatie en videomarketing de ideale plug-in zijn voor jouw cross mediale communicatiestrategie op korte en lange termijn.

 

demo-attachment-602-map